Pensiune Casa Miracole

|

Pensiune Casa Miracole

Adresă: Strada Bran, Poarta nr. 56 B
  Bran, 507025, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 726 810029;+40 744 648022

Web: www.casabran.ro

 

Descriere

Situata in frumoasa zona a Branului pensiunea Casa Miracole intampina turistii ca o adevarata oaza de liniste si relaxare. Pensiunea este localizata in zona Poarta la 2,5 km distanta de Castelul Bran si la numai 500 de metri de partia de schi Bran- Zanoaga.
Pensiunea clasificata doua margarete dispune de 5 camere duble luminoase si spatioase situate la parter si etajul 1 precum si de un apartament cu 2 dormitoare si un living propriu situat la mansarda. Camerele dispun de grup sanitar propriu, 2 paturi sau pat matrimonial, TV, incalzire centrala cu calorifere.
La parterul vilei se gaseste un living spatios (50 mp) impartit intre o zona de luat masa (cu mese si scaune) si o zona de relaxare (dispunand de canapea, fotolii , TV si sistem home cinema) precum si o bucatarie utilata (aragaz, frigider, cafetiera, vesela si tacamuri).

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiune Casa Miracole