Pensiunea Julius

|

Pensiunea Julius ***

Adresă: Str. Braşovului, nr.123/B
  Miercurea Ciuc, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 311160

Fax: +40 266 311160

Web: www.juliuspension.ro

 

Descriere

La iesirea din municipiul Miercurea Ciuc spre Brasov, între muntii Harghitei si ai Ciucului este situatã pensiunea si restaurantul cu 3 stele, Juliu’s. Dispunerea geograficã a pensiunii oferã oportunitatea organizãrii de drumetii pentru oaspetii nostri. În orice directie ne-am deplasa, ne întâlnim cu frumusetile uluitoare ale Transilvaniei.
Departe de vârtejul orasului oaspetii nostri sunt asteptati cu camere confortabile, complet instalate cu unul sau douã paturi, si cu pat matrimonial. Restaurantul nostru alintã oaspetii nostrii cu gastronomie modernã si traditionalã. Suntem la dispozitia Dumneavoastrã si pentru organizarea conferintelor, receptiilor, reuniunilor familiale si petrecerilor. Oferim servicii de înaltã calitate, devotament si dãruire din partea personalului. Peisajul pitoresc vã garanteazã odihnã si relaxare.

Galerie Foto

Pensiunea Julius Miercurea CiucPensiunea Julius Miercurea Ciuc / 1Pensiunea Julius Miercurea Ciuc / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Julius