Pensiunea Luiza

|

Pensiunea Luiza ***

Adresă: Str. Lung? Nr. 244
  Braşov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 546910

Mobil: +40 745 301200;+40 727 301200

Fax: +40 268 546911

Web: www.pensiunealuiza.ro

 

Descriere

Pensiunea LUIZA este situata în apropierea centrului oraşului Braşov. În câteva minute se poate ajunge după dorinţă la punctele de atracţie oferite de Braşovul Vechi - Piaţa Sfatului, Prima Şcoală Românească, Biserica Neagră, Biserica Sfântul Nicolae, Bastionul Ţesătorilor, Poarta Ecaterinei.

Facilitati oferite: plata cu card, parcare interioara mare, camera de valori si seif, camera de bagaje, aer conditionat, concierge assistance, receptie 24h.

Dotari camere standard: baie cu cabina dus in camere, baie cu jacuzzi in apartament, telefon cu acces intern si international, frigider/minibar, TV color, televiziune prin cablu, acces la internet Wi-Fi.

Tarife 2012:

98 lei/camera single/zi
215 lei/camera dubla/zi
418 lei/apartament/zi

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Luiza