Nu exista poza

|

Pensiunea Alis ***

Adresă: Calea lui Traian, Nr. 533
  Călimăneşti, jud. Vâlcea, Romania

Telefon: +40 350 800905

Mobil: +40 771 302136

Web: www.pensiuneaalis.ro

 

Descriere

Pensiunea Alis este situata in centrul statiunii balneoclimaterice Calimanesti -Caciulata, pe Valea Oltului si va ofera tot confortul necesar pentru un concediu placut si relaxant.
Pensiunea Alis va pune la dispozitie urmatoarele spatii de cazare: 10 camere duble, 2 apartamente.
Spatiile de cazare sunt dotate cu televizor (cablu TV), telefon conectat la centrala proprie, minibar/frigider, grup sanitar modern.

Facilităţi

Servicii

Spalatorie, Calcatorie, Transport, Room service, Organizare de excursii si drumetii, Bucatarie utilata, Rezervari bilete autocar, tren, avion; Informatii diverse, Expedieri corespondenta, Pastrarea valorilor, Parcare proprie.

Obiective turistice

Atractiile turistice din aceasta zona sant: Biserica din Ostrov, ctitorita de Neagoe Basarab si construita in anii 1518-1522; Sihastria de la Turnu, unde se gaseste o biserica datand din 1676; Manastirea Cozia care dateaza din anii 1387 fiind ctitorita de domnitorului Mircea cel Batran, care este ingropat aici. Aici se pot vedea picturi murale datand din 1391. Muzeul Manastirii Cozia adaposteste o valoroasa colectie de icoane; Manastirea Stanisoara; Vestigiile istorice (Castrul Roman de la Arutela).

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Alis