Pensiunea Varsatorii

|

Pensiunea Varsatorii **

Adresă: Str. Tisei Nr. 44
  Eforie Nord, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 743540

Mobil: +40 754 956544;+40 726 623900

Web: www.pensiuneavarsatorii.com

 

Descriere

Pensiunea Varsatorii este amplasata in zona pietei, la 20 minute de mers pe jos de plaja. Pensiunea dispune de 12 camere din care 6 camere duble si 6 apartamente, cu o capacitate de cazare de 28 locuri.

Facilitati cazare: TV in living, internet wireless, parcare, gradina/curte, terasa, foisor in curte, living, sala de mese, loc amenajat de joaca, bar, restaurant

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, camere cu balcon, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV.

Preturile variaza intre 90 si 250 RON in functie de tipul camerei sau al apartamentului si sezon.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Varsatorii