Nu exista poza

|

Pensiunea Andra **

Adresă: Sat Caraoman
  Crişan, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 240 547264

Mobil: +40 744 491780;+40 744 683166

Web: www.andra-maria.ro

 

Descriere

Pensiunea ANDRA-MARIA va ofera posibilitatea petrecerii unor vacante de neuitat in mijlocul Deltei Dunarii, mai exact satul Caraorman

Facilităţi

Servicii

Camerele au parchet laminat, ferestre PVC cu geam termopan si usi din AL. Grupurile sanitare au gresie, faianta, usi din AL. Pensiunea a fost amenajata si renovata in anul 2005. Alaturi de spatiile de cazare, societatea are un magazin mixt-bar cu terasa, aprovizionat cu o gama variata de marfuri, atat alimentare cat si nealimentare.

Împrejurimi

Un paradis natural se intinde la varsarea Dunarii in Marea Neagra, acolo unde fluviul isi inncheie lunga calatorie de 2 860 km (1 788 de mile) de la izvorul sau din Muntii Padurea Neagra din Germania. Secole de-a randul, suprafata Deltei s-a extins datorita malului adus de fluviu, formandu-se astfel o retea de canale, de lacuri, de insule acoperite cu stuf, de pasuni si de dune de nisip care acum acopera o suprafata de aproape 5 640 km2 (2 200 de mile patrate). Acest incredibil taram al apelor adaposteste peste trei sute de specii de pasari si nenumarate specii de pesti, de la sturioni la crapi si bibani, in timp ce varietatea de 1 150 de specii de plante cuprinde de la liane împletite pe trunchiurile copacilor in padurile de stejar pana la nuferi. Nu e, deci, de mirare ca UNESCO a desemnat Delta Dunarii ca fiind o "Rezervatie a Biosferei".

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Andra