Pensiunea Alupei

|

Pensiunea Alupei **

Adresă: Str. Dealu Negru, Nr. 18
  Vatra-Dornei, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 372571

Web:

 

Descriere

Pensiunea Alupei se afla in Vatra Dornei, in judetul Suceava. Aceasta e cotata la 2 stele si dispune de 8 locuri de cazare, in 4 camere.
Camerele dispun de baie si TV.

Facilităţi pensiune:
- Acces auto
- Acces bucatarie
- Activitati agrement
- Curent electric
- Incalzire centrala
- Obiective turistice in apropiere
- Parcare auto
- Tv cablu satelit
- Zona joaca copii

Tarife incepand de la 60 RON/noapte.

Facilităţi

Servicii

Acces auto, Acces bucatarie, Agrement, Curent electric, Incalzire centrala, Obiective turistice in apropiere, Parcare auto, Tv cablu satelit, Zona joaca copii.

Împrejurimi

Vatra Dornei se afla in judetul Suceava, intr-una din cele mai frumoase depresiuni din Carpatii Orientali, la o altitudine de 802 � 808 m. Orasul este inconjurat de Muntii : Giumalau, Bistrita, Calimani, Rodna, Suhard si Obcina Mestecanis. Obiectivele turistice din Vatra Dornei sunt : patinoarul, centrul de echitatie de la baza Partiei Parc, Catedrala Sf. Treime, Muzeul de Stiintele Naturii si Cinegetica, Muzeul Etnografic, Manastirile din Bucovina, Castelul Dracula.

Galerie Foto

Pensiunea Alupei Vatra-Dornei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Alupei