Pensiunea Floarea Bucovinei

|

Pensiunea Floarea Bucovinei ***

Adresă: Sat Paraul Floarei, Nr. 17
  Vama, jud. Suceava, Romania

Mobil: +40 744 790970

Web: www.floareabucovinei.ro

 

Descriere

Pensiunea Floarea Bucovinei vă invită să petreceţi o vacanţă de neuitat în Ţara de Sus a Moldovei, minunata Bucovină, o regiune în care istoria românească şi tradiţiile îşi găsesc o exprimare deosebită.
Construcţia este amplasată departe de şoseaua principală de aceea putem oferi toate condiţiile pentru petrecerea unei vacanţe departe de zgomotul şi agitaţia oraşului.
Vă punem la dispoziţie 3 camere şi un apartament, mobilate modern, cu băi proprii, TV, încălzire centrală.
Seara, o puteţi petrece liniştiţi în living-ul spaţios unde puteţi face o partidă de table, rummy, şah.
Din localitatea Vama turiştii pot să viziteze principalele mănăstiri fără a parcurge trasee lungi şi obositoare.

Facilităţi

Servicii

Facilitati cazare: frigider in unitate, sanie trasa de cai, TV in living, internet wireless, rau in curte, parcare, gradina/curte, teren de sport, acces la bucatarie, terasa, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, loc amenajat de joaca. Facilitati camere: internet in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Obiective turistice

Localitatea Vama este situată la doar 14 km de oraşul Câmpulung Moldovenesc loc unde puteţi vizita: Peştera cu Lilieci de la obârşia Izvorului Alb; Ulmul multisecular (600-700 ani) de pe strada Pârâul Morii; Codrul secular Slătioara, rezervaţie naturală, în care se pot admira exemplare de brad şi molid cu diametrul de peste 1 m, înălţimi de circa 50 m, vârste ce depăşesc 400 ani şi specii floristice rare, ocrotite de lege (papucul doamnei, specii de orhidee, floarea de colţ, vulturica); Codrul secular Giumalău; Rezervaţia Todirescu, cu caracter floristic; Piatra Buhei; Cheile Moara Dracului; Rarăul, muntele-cetate plin de legende şi de mistere; Muzeul "Arta lemnului". Din localitate puteţi porni către mănăstirile Moldovei: Moldoviţa (15km), Suceviţa (47km), Putna, Arbore, Dragomirna, Probota, Voroneţ, sau Muzeul internaţional al ouălor încondeiate - Moldoviţa, Centrul de ceramică neagră de la Marginea, Lucina - Herghelia şi Rezervaţia naturală, Salina Cacica, Casa memorială Ciprian Porumbescu de la Stupca, Muzeul etnografic din Rădăuţi şi multe alte obiective.

Galerie Foto

Pensiunea Floarea Bucovinei VamaPensiunea Floarea Bucovinei Vama / 1Pensiunea Floarea Bucovinei Vama / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Floarea Bucovinei