Nu exista poza

|

Pensiunea Cristal-Corp A ***

Adresă: Nr. 118
  Sucevița, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 417159

Mobil: +40 728 929212

Web:

 

Descriere

O casa traditionala, modernizata, situata in centrul comunei Sucevita, fiind usor de reperat. Stilul local (acoperisul de sindrila) se imbina armonios cu elementele moderne (geamuri termopane), conferind casei o nota aparte.
Privelistea e odihnitoare: pajiste mare (cca. 2000mp) ce se intinde pana la rau, dealuri, paduri, aer curat. Se aud sopotul raului, pasarile din padure.
Va puteti petrece serile la foc de tabara povestind cu gazdele care abia asteapta sa va dezvaluie din tainile locurilor.
Veti reveni cu placere la aceasta pensiune intr-una din vacantele Dumneavoastra viitoare!

Facilităţi

Activităţi

Foc de tabara, gratar, Descoperitul activitatilor de la ferma (muls, cosit etc.), Excursii in padure, cules de ciuperci, fructe, Scaldat in rau, Plaja, Sporturi pe pajiste (fotbal), Vizite locale: manastirea Sucevita, Centrul de ceramica neagra de la Marginea, Salina Cacica etc.

Servicii

Curte cu loc de parcare si garaj, Ferma proprie in apropiere (vaci, gaini), Gradina de legume si livada (meri, ciresi, visini, peri, nuci, zmeura, fragi, capsuni), Incalzire centrala, Terasa acoperita pentru luat masa afara, Posibilitati de campare langa rau, cu acces la instalatiile sanitare din interior, Animale de companie acceptate numai in curte.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Cristal-Corp A