Pensiunea Casa Barsan

|

Pensiunea Casa Barsan **

Adresă: Str. Berchezu, Nr. 156
  Sucevița, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 740 843517

Web:

 

Descriere

Pensiunea este situata in centrul satului Sucevita, vizavi de celebra Manastire pictata cu acelasi nume la o distanta de aceasta de 300m. Casa este cu un singur nivel si este deosebit de cocheta fiind construita in stil american, din tigla de plastic. Interioarul cuprinde 3 dormitoare cu pat dublu si o camera cu doua paturi duble, un salon in care se poate servi masa, o baie dotata modern cu cada si dus. Pe timp de iarna incalzirea se face cu sobe de teracota. Pensiunea dispune de asemenea si de o bucatarie dotata modern.
Curtea spatioasa a casei este plina de verdeata si starturi de flori, existand si un chiosc construit din lemn in care se pot petrece serile racoroase de vara. In spatele casei incepe padurea si muntele.

Galerie Foto

Pensiunea Casa Barsan SucevițaPensiunea Casa Barsan Sucevița / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Barsan