Vila A Popas Turistic Bucovina

|

Vila A Popas Turistic Bucovina ****

Adresă: Str. Principala, Nr. 330
  Sucevița, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 417000

Web:

 

Descriere

Un complex modern ce ofera standarde inalte de confort, Popas Turistic Bucovina este caracterizat prin calitate, bun gust si o atentie deosebita la dorintele clientilor .
Serviciile noastre de calitate si profesionalismul intregului staff va vor asigura ca sederea dumneavoastra in inima Bucovinei va fi confortabila si placuta.
Vila A din cadrul complexului nostru este amplasata la baza partiei si are ca structura 10 camere duble si 3 camere single.Toate camerele au baie proprie .La parter livingul deserveste 3 camere si are semineu .
Vila B din cadrul complexului nostru este construita in totalitate din barne de lemn intr-o armonie perfecta cu cadrul natural al zonei .Vila este asezata la baza minipartiei de ski si are 7 camere duble si un living generos la parter.Toate camerele au baie proprie .

Facilităţi

Activităţi

Arta mestesugareasca este si astazi vie in Bucovina .Astfel puteti vizita olari, cioplitori in lemn, brodeze si tesatoare de la care se pot cumpara suveniruri convenabile ca pret sau puteti admira mestesugul incondeierii oualor de Paste . Alte activitati pe care vi le recomandam si organizam cu placere : Calatorie memorabila cu tren de epoca (locomotiva cu aburi) aproximativ 17 km (dus - intors), Plimbari cu sareta sau cu sania trase de cai hutuli, Partide de vanatoare si pescuit, Rafting si plimbari cu pluta pe raul Bistrita, Echitatie la herghelia Radauti, Vizite la gospodarii si stani cu degustari de produse traditionale, Plimbari cu bicicleta, Activitati sportive in cadrul complexului nostru, Teren de tenis pe zgura si cu nocturna, Partie de schi ( 300 m ) dotata cu miniteleschi si centru de inchiriere echipament.

Servicii

Dotari sala conferinta: ecran pentru proiectie, flipchart, videoproiector, acces internet wireless .

Organizare de evenimente speciale

Ca urmare a cresterii interesului serviciilor noastre, unitatea noastra a adaugat un nou departament in cadrul activitatii, departamentul party-service . Astfel organizam cu placere nunti, banchete, receptii sau alte evenimente sociale precum oferim si servicii de catering . Organizarea evenimentului " Seara bucovineana " in orasul Heilbronn - Germania anul 2006, Organizarea evenimentului "Seara romaneasca " la Becanson in Franta in anul 2005, Organizarea evenimentului " Seara bucovineana " in cadrul Targului International de Turism de la Bucuresti in anul 2003.

Restaurant

Deosebit de familiar restaurantul nostru va invita sa incercati intr-o atmosfera placuta si rustica excelenta bucatarie bucovineana. Dupa o zi plina de trairi intense in mijlocul naturii, urmeaza aproape intotdeauna o seara la fel de bogata in trairi, cand sunt aduse la masa diverse feluri demancare . Lasati-va sfatuiti si veti fi surprinsi de mancarurile traditionale bucovinene : hribi cu smantana cu mamaliguta, pastrav in cetina, sarmalute, tochitura de porc, placinte poale-n brau ... toate stropite cu renumita afinata . Mancarea simpla si sanatoasa este scrisa cu majuscule in bucataria traditionala bucovineana . Restaurantul este compartimentat pe trei nivele, dispune de 400 locuri si este deschis pe toata perioada anului. Terasele deschise pe perioada verii fac deliciul oaspetilor. Crama de la demisol va ofera prilejul de a organiza intr-un cadru intim diferite aniversari sau degustari de vinuri .

Galerie Foto

Vila A Popas Turistic Bucovina SucevițaVila A Popas Turistic Bucovina Sucevița / 1Vila A Popas Turistic Bucovina Sucevița / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila A Popas Turistic Bucovina