Nu exista poza

|

Pensiunea Casa O.T.T. **

Adresă: Prisaca Dornei, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 314901

Mobil: +40 720 740270;+40 723 370345

Web:

 

Descriere

Pe drumul ce leaga orasele Campulung Moldovenesc si Gura Humorului, in localitatea Prisaca Dornei, Casa Ott va asteapta, cu binecunoscuta ospitalitate bucovineana, sa descoperiti relaxarea intr-un cadru natural minunat.
Mai bine ca acasa! Cel puţin aşa susţin clienţii noştri. Ne-am făcut un obicei din a-i răsfăţa. Cu un aşternut mai parfumat decât în altă parte, cu un buchet de flori proaspete la prima oră a dimineţii, la uşa camerei, cu o poveste sau o întâmplare nostimă istorisită cu atâta haz de gazdă. Cu lemnele trosnind în sobă sau cu mireasma unui vin vechi.
Camerele, in numar de 4, mobilate modern, dotate cu pat matrimonial, tv, cablu, dispun de bai proprii si incalzire centrala, ceea ce fac din pensiunea Casa Ott destinatia ideala pentru turistii in cautarea de relaxare chiar si in perioadele mai reci ale anului.

Facilităţi

Activităţi

Ca pescar, amator sau profesionist, va veti simti bine oricand pe balta de la Casa Ott. A fost popuata cu pesti din belsug. Iar daca v-ati uitat uneltele acasa, noi am achizitionat cateva pentru a vi le pune la dispozitie. Nu va faceti griji, la noi este dezlegare la peste tot anul.

Servicii

Incalzire, Monumente, Pescuit, Sala de mese, Echitatie, Trasee, Tv, Acoperire Cosmote, Acoperire Orange, Acoperire, Vodafone, Acoperire Zapp, Animale de companie, Cicloturism, Curte.

Restaurant

Restaurantul, cu o capacitate de 40 locuri va ofera numai mancaruri traditionale, bucovinene. Toate produsele sunt naturale, din productie proprie, pensiunea dispunand si de o micro ferma. Bauturile de casa si dulceturile din fructe de padure va vor incanta simturile.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa O.T.T.