Pensiunea Casa Paltin

|

Pensiunea Casa Paltin **

Adresă: Sat Casoi, Nr. 62
  Poiana Stampei, jud. Suceava, Romania

Mobil: +40 744 247697

Web:

 

Descriere

Situata in Poiana Stampei la altitudinea de aproximativ 1000 m pe Dn17 intre Vatra Dornei (18 km) si Bistrita (65 km) intre munti si paduri nesfirsite de brazi, marginita de apa Dornisoarei si lacul propriu.
Pensiunea ofera in vila o camera cu 4 locuri cu baie proprie, o camera cu 3 locuri si, 3 cabane cu bai proprii si terasa.
De asemeni avem 3 cabane cu baie si terasa proprie (vezi foto) cu cite 2 si 3 l0curi
Dispune de parcare, acces la bucatarie complet utilata, sala de mese, living cu televizor, curte cu gratar.

Facilităţi

Activităţi

O curte de aproximativ 1 ha cu verdeata unde va puteti relaxa in liniste, Lac propriu unde va puteti pune hobiul de pescar in valoare, Acces rapid direct in Rezervatia Naturala Tinovul Mare, Locuri de plaja si pescuit pe raul Dorna si afluentul sau Dornisoara, Iarna se poate patina pe lacul nostru iar sanius si ski in apropiere, Pensiunea detine si locuri pentru campare, corturi si rulote, Gratar si acces la bucatarie complet utilata.

Servicii

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, rau in curte, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu. Facilitati camere: baie pe hol, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Paltin