Pensiunea Passiflora

|

Pensiunea Passiflora ****

Adresă: Str. Prundului, FN
  Mănăstirea Humorului, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 572710

Fax: +40 230 572701

Web: www.passiflora.info.ro

 

Descriere

Passiflora este o pensiune care îmbină confortul celor mai moderne facilităţi cu stilul tradiţional rustic.
Passiflora este situată în inima Bucovinei, la câteva minute de mers pe jos de Mănăstirea Humor, cea mai veche dintre mănăstirile pictate (patrimoniul mondial Unesco).
Passiflora este alegerea celor care caută un refugiu în natură, fără a renunţa la tot confortul civilizaţiei.
Passiflora, printr-o modernă sală de conferinţe, poate fi opţiunea de succes pentru întâlniri de afaceri, mese rotunde, cursuri de pregatire.
Dar, Passiflora este în acelasi timp locul ideal de relaxare şi distracţie pentru întreaga familie si, de ce nu, pentru o vacanţă romantică de neuitat!
Passiflora oferă, de asemenea, un restaurant rustic, bucate tradiţionale şi servicii de înaltă ţinută.
Passiflora este relaxantă, îmbunătăţeste atenţia şi puterea de concentrare, şi este un pic afrodisiacă � exact ceea ce dorim să fie pentru dvs. un sejur la PASSIFLORA.

Facilităţi

Activităţi

Excursii organizate la mănăstire, Biciclete pentru rutele montane, Excursii cu sania pe perioada sezonului de iarnă, Jocuri de masă, Karaoke, Excursii la alte obiective turistice (la cerere), Atelierul de ceramică neagră Marginea, Cetatea de Scaun a Sucevei, Activităţi mestesugăresti tradiţionale.

Servicii

Televizor şi programe prin cablu, Acces internet, Linie telefonică cu acces internaţional, tot confortul pe care vi-l doriţi de la un mic hotel rural de clasă înaltă

Obiective turistice

Mănăstirea Humor, Mănăstirea Suceviţa, Mănăstirea Moldoviţa, Mănăstirea Voroneţ, Biserica "Înălţarea Sf. Cruci " Pătrăuţi, Cetatea de Scaun a Sucevei, Mănăstirea Slatina, Mănăstirea Putna, Chilia lui Daniil Sihastrul, despre Istoria Bucovinei.

Galerie Foto

Pensiunea Passiflora Mănăstirea HumoruluiPensiunea Passiflora Mănăstirea Humorului / 1Pensiunea Passiflora Mănăstirea Humorului / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Passiflora