Pensiunea Casa Spatar

|

Pensiunea Casa Spatar **

Adresă: Str. Nicovalei Nr. 5
  Sibiu, jud. Sibiu, Romania

Mobil: +40 741 212844;+40 749 219300

Web:

 

Descriere

Pensiunea Casa Spatar este situata in Sibiu, foarte aproape de centrul cultural si de gara centrala si dispune de 10 locuri de cazare si parcare interioara.

Facilitati cazare: frigider in unitate, internet wireless, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, gratar/barbeque, semineu.

Facilitati camere: internet in camera, baie pe hol, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Tarife:
Camera dubla matrimoniala: 65 lei / zi
Camera dubla twin: 65 lei / zi

Galerie Foto

Pensiunea Casa Spatar SibiuPensiunea Casa Spatar Sibiu / 1Pensiunea Casa Spatar Sibiu / 2

Comentarii

 
 
 
 
MIZERABIL
AM FOST CAZATI LA ACEASTA PENSIUNE INSA NU O RECOMANDAM DEOARECE ESTE O MIZERIE DE NEDESCRIS. PENSIUNEA NU MERITA NICIO STEA, SINGURUL AVANTAJ FIIND POZITIONAREA ACESTEA LA DOAR 10 MINUTE DE GARA (MERS PE JOS).
 POPA2010-08-21 11:20:17

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Spatar