Pensiunea Casa Ittu

|

Pensiunea Casa Ittu ****

Adresă: Str. Ioan Moga Nr. 5
  Săliște, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 211432

Mobil: +40 744 564926

Fax: +40 269 553903

Contact: Maria Ittu

Web: www.casa-ittu.ro

 

Descriere

Casa Ittu va ofera cazare la nivel european de **** în Sălişte, aşezare străveche şi "capitală a spiritualitaţii româneşti", la doar 15 minute de Sibiu, în centrul ţării.

Facilităţi

Obiective turistice

- Poiana Soarelui - tabăra de sculptură - Manastirea Foltea - Muzeul săliştean - Muzeul de icoane pe sticlă din Sibiel - Cristian - cetate fortificată şi biserica gotică din secolele XII - XIII - Ocna Sibiului - staţiune balneară cu lacuri saline, zona de pescuit si vanatoare. - Muzeul Civilizaţiei populare - Sibiul Medieval - Muzeul Brukenthal

Împrejurimi

Casa Ittu se afla in Sălişte, asezare a marginimilor atestata din 1322 si recunoscuta ca fiind "scaun liber" impreuna cu celelalte scaune libere sasesti de pe pamantulcraiesc in urma cu 315 ani (1692).

Galerie Foto

Pensiunea Casa Ittu SăliștePensiunea Casa Ittu Săliște / 1Pensiunea Casa Ittu Săliște / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Ittu