Pensiunea Sub Cetate

|

Pensiunea Sub Cetate ***

Adresă: Nr.179
  Cisnădioara, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 561507

Mobil: +40 740 220049;+40 741 220064

Web: www.sub-cetate.ro

 

Descriere

La 12 km de Sibiu, este situat Pensiunea "Sub cetate" din Cisnadioara finalizata in anul 2006 cu 10 camere duble cu baie si restaurant propriu.
Parasiti orasul prin partea de sud, pe Calea Dumbravii, traversati zona Dumbrava Sibiului pe drumul spre Paltinis apoi 5 km pe un drum modernizat la dreapta.

Facilităţi

Activităţi

Plimbare cu ATV-uri. Drumetie scurta / plimbare in imprejurimi. Ture cu bicicleta pe sosea buna, cu pante mari pe drumul de acces al Paltinisului. Se pot face si ture usoare spre alte sate din Marginime. Drumetia montana pe creasta inalta a masivului Cindrel se poate incepe din Rasinari, spre vest. Se parcurg initial crestele subalpine pana in dreptul statiunii Paltinis, ceea ce dureaza mai putin de o zi. De aici creasta continua peste limita padurii pe creasta alpina care castiga progresiv (deci efort relativ redus) altitudine pana la varful Cindrel 2244m; apoi coboara pana la Oasa, ceea ce insemna o zi foarte lunga.

Servicii

Fiecare camera are grup sanitar propriu, Tv, internet prin cablu si wireless. Facilitati cazare: Frigider in unitate, Masa de ping-pong, TV in living, ATV, Internet wireless, Crama, Internet prin cablu, Parcare, Gradina/curte, Terasa, Plata cu cardul, Foisor in curte, Living, Sala de mese, Bar, Restaurant, Sala de conferinte. Facilitati camere: Internet in camera, Incalzire centrala, Baie in camera, Camera cu TV.

Restaurant

In restaurantul amenajat in stil rustic sasesc de 70 locuri gasiti o atmosfera calda si mancare ca la mama acasa. Restaurantul este deschis de marti pana duminica de la 12-22. Cazarea include micul dejun variat si servit intr-o atmosfera placuta. Organizam mese festive si pachete de sarbatori.

Împrejurimi

Cisnadioara are aproape caracterul unui sat de munte. Este inconjurat de paduri si dealuri. Prin sat trece un parau, pe ale carui maluri sunt amplasate gospodariile sasesti in stil vechi care-si pastreaza specificul. Atractia Cisnadioarei o constituie pe de o parte orasul Sibiu, aflat la doar 10 km departare, cu minunatele sale vestigii medievale, iar pe de alta parte deschiderea spre muntii Carpatii, a caror explorare va deveni pentru fiecare o aventura aparte. Cisnadioara este de asemenea renumita si pentru biserica fortificata unde au loc diferite evenimente, festivaluri de teatru si concerte. Cu toate ca popularitatea satului este in continua crestere, si-a pastrat caracterul intim.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Sub Cetate