Pensiunea Denisa

|

Pensiunea Denisa **

Adresă: Zona Glajarie
  Cârţişoara, jud. Sibiu, Romania

Mobil: +40 742 144177

Web:

 

Descriere

Pensiunea Denisa** este situata pe Transfagarasan intre localitatea Cartisoara si Balea Lac, la poalele muntilor, intr-o zona de vile. Pensiunea este usor accesibila, retrasa, la liziera padurii.
Pensiunea Denisa** de pe Transfagarasan este o vila superba, micuta si cocheta, confortabila si stilata, localizata intr-o zona deosebit de frumosa si linistita.
Se ofera cazare in 4 camere duble care impart 2 grupuri sanitare comune. Living cu semineu, bucatarie utilata complet, terasa. Incalzire centrala. Gratar si curte interioara, posibilitate de inchiriere la cheie.



Facilităţi

Servicii

Una din cele mai intime, dragute, confortabile si relaxante vile din Romania. Pensiunea Denisa este o locatie romantica si misterioasa, intima si relaxanta. Pensiunea dispune de o curte interioara mica, dotari moderne, calitate.

Galerie Foto

Pensiunea Denisa CârţişoaraPensiunea Denisa Cârţişoara / 1Pensiunea Denisa Cârţişoara / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Denisa