Pensiunea Huta-Certeze

|

Pensiunea Huta-Certeze **

Adresă: Nr. 321/A
  Huta Certeze, jud. Satu Mare, Romania

Telefon: +40 261 859044

Mobil: +40 744 520193

Web: www.hutacerteze.ro

 

Descriere

Un loc ideal pentru petrecerea unei vacante pe plaiurile tarii oasului si maramuresene unde se unesc hotarele. Pensiunea este anplasata pe DN19, langa manastirea Sfanta Treime la poalele muntilor cu o panorama excelenta a tarii oasului.

Facilităţi

Activităţi

In orice perioada a anului se pot vizita muzeul tarii Oasului, izvoarele de apa Certeze, Lacul Calinesti; Drumetii pe vf.Rotunda, manastirea Sfanta Treime, sanbra Oilor; Cimitirul Vesel din Sapanta.

Servicii

Fiecare camera are baie proprie, tv; Internet, Telefon; Incalzire centrala, Apa calda curenta, Loc de joaca pentru copii.

Galerie Foto

Pensiunea Huta-Certeze Huta CertezePensiunea Huta-Certeze Huta Certeze / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Huta-Certeze