Pensiunea Loussiana

|

Pensiunea Loussiana **

Adresă: Sat Traisteni Str: Principala Nr. 179
  Valea Doftanei, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 364200

Mobil: +40 744 571597;+40 727 885668

Web:

 

Descriere

Pensiunea Loussiana este situata in Valea Doftanei pe cursul raului Doftana.

Pensiunea Loussiana dispune de o capacitate de cazare de 17 locuri in 3 camere cu pat dublu, cu grup sanitar propriu,frigider si Tv-cablu, o camera cu 2 paturi, cu Tv-cablu si grup sanitar pe hol comun, 3 camere cu cate 3 paturi,cu Tv-cablu, cu grup sanitar comun.

Facilitati: sala de mese cu capacitate de 100 locuri, cofetarie, terasa bar, sala de calculatoare cu internet, pista de popice, masa de ping-pong, billiard si un magazin universal.

Facilităţi

Obiective turistice

Pasul Predelus 1295m altitudine, care face legatura cu orasul Brasov; Traseu de 4-5ore pe culmea muntilor BAIU, prin Valea Floreiului si Vf. GAGU MARE; Traseu de 6-7ore pe culmea muntilor PATRU, ORJOGOAIA, Vf. CAZACU 1753m spre Azuga; Lacul Paltinoasa si Barajul Paltinului; Cheile Doftanei si ale Brebului; Vf. Secariei; Muzeul de Arte Plastice din Tesila; Muzeul de Etnografie si folclor din Traisteni; Ruinele bisericii vechi din Traisteni; Rezervatia de brad natural "GLODEASA".

Galerie Foto

Pensiunea Loussiana Valea DoftaneiPensiunea Loussiana Valea Doftanei / 1Pensiunea Loussiana Valea Doftanei / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Loussiana