Pensiunea Ancuta

|

Pensiunea Ancuta **

Adresă: Traisteni, Nr. 11
  Valea Doftanei, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 365212

Web:

 

Descriere

Pensiunea ANCUTA 3*** este situata la 2 km de centrul orasului Borsa Maramures, langa statia Petrom.Este o constructie noua, amplasata intr-o ambianta placuta si linistita, la 50m de soseaua care face legatura intre Borsa si complexul turistic.
Pensiunea beneficiaza de 10 camere pentru turisti : 8 camere cu 2 paturi si 2 camere cu pat matrimonial. Toate camerele, amplasate la etaj, impreuna cu receptia si o terasa cu circuit inchis, sunt dotate cu televizor, frigider, toaleta si cabina de dus proprie. Pensiunea beneficiaza de incalzire centrala, un larg spatiu pentru parcare privata, un parculet cu banci, gazon si multa verdeata. La parter se afla restaurantul de 300 de locuri cu circuit deschis, iar pentru turisti, pensiunea are un spatiu pentru servirea mesei sau destindere, situat la etaj.

Facilităţi

Servicii

Frigider, Baie cu cabina dus, TV in camera, Baie in camera, Bucatarie la parter.

Galerie Foto

Pensiunea Ancuta Valea DoftaneiPensiunea Ancuta Valea Doftanei / 1Pensiunea Ancuta Valea Doftanei / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Ancuta