Nu exista poza

|

Vila Camy ***

Adresă: Str. M. Emiinescu, Nr. 9
  Sinaia, jud. Prahova, Romania

Mobil: +40 723 280329;+40 728 875004;+40 742 885036

Web:

 

Descriere

Vila Camy din Sinaia va ofera cazare in 6 camere cu pat dublu matrimonial si 1 apartament de 4 persoane.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet wireless, rau in curte, se accepta animale, gradina/curte, room service, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese, bar, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Tarife 2012:
Camera dubla matrimoniala: 80 RON / zi
Apartament 2 camere: 160 RON / zi

Facilităţi

Servicii

Facilitati cazare: TV in living, gradina/curte, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese, bar Facilitati camere: frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Camy