Pensiunea Alina

|

Pensiunea Alina **

Adresă: Str. 1 Mai Nr. 1
  Sinaia, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 243 314268

Mobil: +40 748 226705;+40 723 670176

Web:

 

Descriere

Pensiunea Alina este situata in Sinaia la 124 km de Bucuresti pe Dn1, dupa biserica Sf. Ilie prima strada la stanga si urmatoarea strada tot la stanga, prima casa pe partea stanga.

Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, TV in living, internet wireless, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, tichete de vacanta

Facilitati camere: Internet in camera, Incalzire centrala, Baie in camera, Camera cu TV

Tarife 2012:
Camera dubla matrimoniala: 70 RON / zi

Facilităţi

Activităţi

Sah / Table, Inchirieri biciclete, Partii de ski in apropiere, Telecabina in apropiere, Telescaun in apropiere, Patinoar in apropiere.

Servicii

Camerele sunt cu pat matrimonial, cu bai proprii, Tv cablu, incalzire centrala, mobilier nou. Pensiunea are living, bucatarie cu dotari complete, posibilitate gratar, curte. Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, TV in living, internet wireless, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, tichete de vacanta. Facilitati camere: internet in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Galerie Foto

Pensiunea Alina SinaiaPensiunea Alina Sinaia / 1Pensiunea Alina Sinaia / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Alina