Pensiunea Floarea Soarelui

|

Pensiunea Floarea Soarelui ***

Adresă: Sat Cheia
  Măneciu, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 294178;+40 244 294168

Mobil: +40 752 294168

Web: www.floareasoarelui.ro

 

Descriere

Pensiunea Floarea Soarelui, clasificata cu 3 margarete, este locatia perfecta pentru concediile in familie, sau cu prietenii, mici team-building-uri sau pentru momentele in care vrei sa te relaxezi.

Facilităţi

Obiective turistice

Se pot vizita Manastirea Cheia (construita in 1770 din lemn si reconstruita in 1835 din caramida; biserica este pictata de Gheorghe Tattarascu in 1837) si Manastirea Suzana din apropierea statiunii care dateaza din secolul 19. De asemenea se poate vizita Muzeul Florilor de Mina sau puteti urca pana la Muntele Rosu (1250m).Din Cheia se ajunge usor si la lacul de acumulare Maneciu (15 km), la Salina Slanic Prahova (30 km) sau la Brasov (40 km).

Galerie Foto

Pensiunea Floarea Soarelui MăneciuPensiunea Floarea Soarelui Măneciu / 1Pensiunea Floarea Soarelui Măneciu / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Floarea Soarelui