Pensiunea Padurea De Argint

|

Pensiunea Padurea De Argint **

Adresă: Sat Varatec Nr. 75
  Agapia, jud. Neamţ, Romania

Telefon: +40 233 244707

Mobil: +40 740 920405;+40 744 143965

Fax: +40 233 245120

Web: www.padureadeargint.ro

 

Descriere

Amplasata in satul Varatec, pe soseaua Varatec – Agapia, in apropierea Manastirii Varatec si a orasului Targu Neamt, la 35km de Piatra Neamt, la 80km de Suceava si la 110km de Iasi, pe drumul national DN15, Pensiunea Padurea de Argint oferta confortul necesar unui sejur de recreere si de refacere a sanatatii.

Pensiunea are o capacitate totala de cazare de 26 de locuri dispuse in corpul de cladire pricipal, construit din lemn, in stil traditional romanesc, cu elemente de arta populara, cu 11 camere simple si duble si un apartament de 3 camere deservite de 6 grupuri sanitare.

Facilităţi

Obiective turistice

Muzee si monumente, Lacase de cult, Rezervatiile naturale, Centre de traditie populara

Galerie Foto

Pensiunea Padurea De Argint AgapiaPensiunea Padurea De Argint Agapia / 1Pensiunea Padurea De Argint Agapia / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Padurea De Argint