Nu exista poza

|

Pensiunea Terra ***

Adresă: Ungheni, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 328428;+40 265 328429

Fax: +40 265 328430

Web: www.pensiuneaterra.ro

 

Descriere

Cu o amplasare privilegiata, la doar 5 minute de aeroportul international Tirgu Mures, si 10 minute distanta de centrul municipiului Targu Mures, Pensiunea Terra*** asigura tot confortul necesar pentru odihna, recreere, refacere si afaceri.
Design-ul camerelor este concentrat pe crearea unei atmosfere relaxante, care ofera clientilor mult dorita stare de bine si confort la cele mai inalte standarde.
Pensiunea beneficiaza de dotari complete, camerele avand un finisaj modern, mobilate cu stil, in tonuri naturale, fiind special aranjate pentru a oferi oaspetilor nostri o experienta unica.

Facilităţi

Organizare de evenimente speciale

Mese festive, Mese de afaceri, Seminarii, Sedinte, Cocktail-uri, Nunti, Banchete, Botezuri si alte evenimente.

Restaurant

Oaspetii pot savura o delicioasa masa la restaurantul din cadrul pensiunii, intr-o atmosfera calda si confort. Cu o capacitate de 500 de locuri, restaurantul Pensiunii Terra este locul ideal pentru mese festive, mese de afaceri, seminarii, sedinte, cocktail-uri, nunti, banchete, botezuri, si alte evenimente.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Terra