Pensiunea Fanya

|

Pensiunea Fanya ***

Adresă: Str. Soarelui(Fosta Băilor) Nr. 7
  Sângeorgiu de Mureş, jud. Mureş, Romania

Mobil: +40 722 308531;+40 752 092239

Web:

 

Descriere

Cel mai frumos şi bun loc de odihnă şi relaxare vă aşteaptă la pensiunea FANYA***

Aceasta este situată în staţiunea "Băile Sărate Sangeorgiu de Mureş", langă Complexul Apollo Wellness Club, pe DN 15 spre Reghin la o distanta de 4 km de centrul oraşului Tg. Mureş.

Pensiunea dispune de 8 camere duble si 2 apartamente. Apartamentele au un pat matrimonial iar in salon, o canapea extensibila, frigider iar fiecare camera are TV si baie proprie. Unele camere au si al treilea pat suplimentar. Camerele sunt foarte mari si confortabile.

Facilităţi

Servicii

TV, Frigider

Împrejurimi

Pensiunea se află la 10 m distantă de Băile Sărate - recunoscute pentru tratamentele lor miraculoase. Pentru tratament in apa sărată, inot si relaxare in ştrandul cu apă dulce, pentru odihnă vă aşteptăm să vă cazaţi la pensiunea Fanya.

Galerie Foto

Pensiunea Fanya Sângeorgiu de MureşPensiunea Fanya Sângeorgiu de Mureş / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Fanya