Pensiunea Rustic Borlean

|

Pensiunea Rustic Borlean **

Adresă: Str. Ulita Batrana Nr. 704 B
  Vadu Izei, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 330228

Mobil: +40 744 285036

Contact: Borlean Ioan

Web:

 

Descriere

O frumoasa casa traditionala complet renovata, amplasata la 1,5 km de drumul principal, la confluenta raurilor Mara si Iza. Decoratile interioare sunt alese cu mult bun gust pentru a recrea atmosfera unei case autentice maramuresene: covoare, obiecte de uz gospodaresc, ceramica de Sacel. Icoanele pe sticla sunt la loc de cinste si sunt realizate chiar de gazda. Daca doriti, puteti achizitiona icoane direct de la Ioan.
Interioarele sunt deosebit de placute, jocul volumelor fiind bine studiat, iar grinzile de lemn dau o nota deosebita acestei pensiuni.
Baile sunt moderne, iar bucataria este complet echipata.
Curtea plina de flori si iarba, situata la circa 100 m de rau, este locul ideal pentru petrecerea unei dupa amieze linistite, departe de zgomotele civilizatiei.
Gazdele tinere vor avea grija sa nu va lipseasca nimic.
Veti reveni oricand cu placere la aceasta pensiune, intr-una din vacantele viitoare!

Facilităţi

Activităţi

- foc de tabara, gratar, cules fructe de padure si ciuperci - activitati sportive pe iarba (volei, fotbal,etc.) in curtea din fata casei - plimbari cu caruta sau sania trasa de cai - vizite la artizani (sculptura in lemn, impletituri de nuiele, tesut, pictura de icoane pe sticla) - initiere în pictura pe sticla sub directa îndrumare a gazdei - seri sau mese festive cu ceterasi

Servicii

- curte mare si livada - încalzire centrala (cazan cu lemne) - curte împrejmuita, loc sigur pentru joaca copiilor - pavilion de lemn (sopron) pentru luat masa afara, gratar - acces la rau pentru scaldat si plaja - animale de companie acceptate numai in curte

Restaurant

4 EUR/pers. mic dejun Nu se asigura pranz 10 EUR/pers. cina

Galerie Foto

Pensiunea Rustic Borlean Vadu IzeiPensiunea Rustic Borlean Vadu Izei / 1Pensiunea Rustic Borlean Vadu Izei / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Rustic Borlean