Pensiunea Casa Din Noua

|

Pensiunea Casa Din Noua ***

Adresă: Str. Garii Noua Nr. 23
  Braşov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 338679

Mobil: +40 723 255400

Fax: +40 268 338679

Web: www.casadinnoua.ro

 

Descriere

Pensiunea Casa din Noua situata la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti, in cartierul Noua in apropierea lacului, este o constructie moderna, finalizata in luna decembrie a anului 2005.

Tarife:

Camera dubla matrimoniala 130 lei
Camera dubla twin 130 lei
Apartament 2 camere 220 lei

Comentarii

 
 
 
 
groaznic!!
Propietari au caine in curte si cainele mi-a atacat copilul de am fost nevoita sa merg cu el la psiholog si logoped si tot ei au fost ofuscati pentru am intrat in panica ! plus ca discretia nu e punctul lor foarte si noapte e destul de rece.
 theodora2010-04-12 17:31:06
 
 
 
 
casa din noua
daca vreti sa simtiti turismul romanesc cu toate aspectele lui negative,va invit sa faceti rezervari la casa din noua.vezi avea parte de 2 proprietari bagaciosi si un paznic care mereu dau tarcoale si stau cu ochii in 4.eventual daca inchiriati toata vila va treziti ca desi ati platit pt toata nu vi se dau chiar toate camerele pt ca proprietarii au pus poze cu incaperile respective pe site la deruta.in cazul in care vreti sa utilizati toaleta,nu uitati sa veniti cu hartie igienica de acasa,sau daca nu,faceti intai o tura pe la carrefour.daca aveti putin noroc in seara urmatoare vi se impun reguli de genul "stingerea la ora 12" asa ca vrand nevrand va intoarceti acasa odihniti,sau daca puneti intrebari riscati sa fiti dati afara (cazul nostru).asa ca sejur placut la casa din noua,si multumiri proprietarilor care au fost extrem de "draguti".
 alcesta2010-04-13 01:22:26
 
 
 
 
Vila e extraordinara.....proprietarii jalnici
Nu au nici un respect fata de chiriasi, nu le convine va scot afara!
 one of the2010-04-13 11:25:39

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Din Noua