Pensiunea Irina 1

|

Pensiunea Irina 1 **

Adresă: Nr. 771
  Botiza, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 334122

Mobil: +40 727 724895;+40 764 408400;+40 742 994215

Contact: Petreus Irina

Web:

 

Descriere

O gospodarie taraneasca compusa dintr-o casa traditionala si una moderna, într-o zona linistita a satului, langa raul Botiza. Atunci cand serviti masa în gradina cu trandafiri, se aud raul, ce curge la cca 20m, si sunetele specifice unui sat "viu": carutele trecand pe strada principala, cocosii din gospodariile vecine sau clopotele bisericii ce cheama credinciosii la slujba de duminica dimineata. Privelistea dealurilor acoperite cu pasuni si paduri este încantatoare. În casa exista o camera-expozitie cu covoare maramuresene, care se pot nu doar admira, dar si cumpara direct de la producator.
Gazda, o persoana amabila, va va desfata cu felurite specialitati locale si va initiaza în tesutul covoarelor.

Cazare
35 RON/persoana

Facilităţi

Activităţi

- descoperitul activitatilor la ferma - foc de tabara, gratar în gradina - cules ciuperci si fructe de padure (fragi, zmeura, mure) - vizite la artizanii locali - atelier tesut, alambic, fierarie, tamplarie artizanala, potcovar - drumetii la Poienile Izei sau Ieud peste fanate - mese de grup si petreceri cu ceterasi

Servicii

- curte mare cu iarba (cca 1000mp) si loc de parcare - încalzire cu sobe de teracota cu lemne - ferma proprie (vaci, porci, oi, pasari) - loc de luat masa afara - loc de joaca pentru copii cu balansoar - animale de companie acceptate numai in curte

Restaurant

15 RON/pers. mic dejun 30 RON/pers. prinz 30 RON/pers. cina

Galerie Foto

Pensiunea Irina 1 BotizaPensiunea Irina 1 Botiza / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Irina 1