Pensiunea Dorina

|

Pensiunea Dorina **

Adresă: Nr. 678
  Botiza, 437065, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 334208

Mobil: +40 723 591260

Contact: Patraus Dorina

Web:

 

Descriere

O constructie moderna în stil local, cu parter si etaj, plasata într-o zona linistita. Unicele zgomote sunt produse de carutele ce trec pe strada, sau cantecul îndepartat al cocosilor si latratul cainilor.
Dimineata, cand deschideti feresterle camerei, veti fi încantati de privelistea dealurilor acoperite cu pasuni si paduri.
Gazdele Dumneavoastra, o familie tanara, va vor încanta cu amabilitatea lor. Sotul doamnei Patraus, padurar de meserie, cunoaste toate secretele padurilor din zona va poate fi ghid daca sunteti interesati sa descoperiti viata salbatica si flora locala.

Facilităţi

Activităţi

- descoperitul activitatilor la ferma: muls, cosit si transport fan cu caruta etc. - foc de tabara, gratar si petreceri cu ceterasi - drumetii în padure pentru descoperirea vietii salbatice - cules ciuperci si fructe de padure (fragi, zmeura, mure) - vizite la artizanii locali - atelier tesut, alambic, fierarie - drumetii la Poienile Izei sau Ieud peste fanate

Servicii

- curte cu loc de parcare - încalzire centrala - ferma proprie (vaci, cai, porci, oi, pasari) - pasune mare (10 ha); pavilion pentru luat masa afara; leagan - transfer la/de la Sighetu Marmatiei sau gara Iza - animale de companie nu sunt acceptate

Restaurant

2 EUR/pers. mic dejun 2 EUR/pers. prinz 3 EUR/pers. cina

Galerie Foto

Pensiunea Dorina BotizaPensiunea Dorina Botiza / 1Pensiunea Dorina Botiza / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Dorina