Nu exista poza

|

Pensiunea Adriana **

Adresă: Str. Valea Sasului Nr. 333
  Botiza, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 334012

Mobil: +40 727 170724

Web:

 

Descriere

Pensiunea dispune de 4 camere duble, 2 băi, o cameră şi un balcon pentru servit masa.

Facilitati:
Parcare
TV
Baie cu dus
Frigider / Minibar
Terasa

Facilităţi

Activităţi

Turiştii interesaţi de activităţi specifice zonei se pot bucura de observarea animalelor sălbatice pe timp de noapte la o cabana din pădure special amenajată, de culesul ciupercilor, afinelor şi alunelor de pădure, de mersul la cosit şi strânsul fânului. Pasionaţii de zborul cu parapanta dispun de un cadru natural dosebit pentru practicarea acestui sport

Obiective turistice

Dintre obiectivele turistice apropiate menţionam Cimitirul Vesel din Săpânţa, Mănăstirea Bârsana, Mocăniţa de pe Valea Vaserului şi Cascada Cailor din Borşa.

Împrejurimi

Colindând pe meleaguri maramureşene, ajungi în inima Maramureşului într-un sat numit Botiza, situat la poalele muntelul Ţibleş unde cu greu nu poţi observa ospitalitatea şi vorbele pline de întelepciune ale sătenilor, urmaşi ai dacilor care au populat aceste zone mirifice cu mii de ani în urmă. Porţile tradiţionale din lemn, bisericile din lemn cu turle înalte, cântăreţii populari ce păstrează tradiţiile meleagurilor maramureşene, meşterii artizani atât de cunoscuţi pentru sculptura în lemn şi obiectele de artizanat, covoarele lucrate manual în culori naturale, Muzeul Satului, Vâltoarea, izvoarele de apă minerală, izvorul de apă sărată pentru conservarea slăninei, fac din Botiza o localitate cunoscută atât în ţară cât şi în străinătate.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Adriana