Pensiunea Majestic

|

Pensiunea Majestic ****

Adresă: Str. Petru Rares, Nr. 7
  Iași, jud. Iaşi, Romania

Telefon: +40 232 230334;+40 232 255557

Web: www.pensiuneamajestic.ro

 

Descriere

Majestic reprezintă o marcă şi totodată un punct de reper pentru ospitalitate şi bun gust încadrate de un ambient care valorizează pe fiecare ce calcă pragul restaurantului şi pensiunii.
Pensiunea Majestic este situată în zona centrală a oraşului Iaşi şi reprezintă alegerea excelentă pentru relaxare într-o atmosferă primitoare şi un cadru elegant. Poziţionarea pensiunii în centrul Iaşului facilitează accesul la cele mai importante dintre obiectivele turistice ale oraşului.

Restaurantul Pensiunii Majestic oferă avantajul de a se adresa clienţilor săi celor mai exigenţi cu o ofertă diversă şi adaptabilă solicitărilor acestora. Fie că este vorba de celebrarea unui moment special (nuntă, botez, aniversare, banchet), conferinţă, training, team-building, sau business luch, restaurantul Majestic a conceput pachete speciale în funcţie de specificul ocaziei.

Facilităţi

Servicii

Camere cu sistem propriu de încălzire, Conexiune la internet, Aer condiţionat, Sală de conferinţe, Telefon, Televizor, Room-service, Ascensor performant.

Obiective turistice

Vizitarea obiectivelor culturale, istorice sau religioase: Palatul Culturii, Teatrul National, Catedrala Mitropolitana, Biserica Trei Ierarhi, Biserica Golia, Universitatea Al.I.Cuza, Parcul Copou cu teiul lui Eminescu, Grãdina Botanicã.

Organizare de evenimente speciale

Pensiunea Majestic deţine toate premisele pentru reuşita organizării evenimentelor speciale: nunţi, botezuri, banchete, diverse aniversări. Capacitatea restaurantului de 200 de locuri şi ambientul rafinat, diversitatea meniului şi profesionalismul personalului contribuie hotărâtor la asigurarea succesului în astfel de ocazii.

Restaurant

Restaurantul pe două nivele are o capacitate de 200 de persoane şi se remarcă prin varietatea meniului cu specific autohton şi franţuzesc realizat de specialişti gastronomi, prin atmosfera intimă şi rafinată şi, de asemenea, prin promptitudinea personalului şi a serviciilor oferite.

Galerie Foto

Pensiunea Majestic IașiPensiunea Majestic Iași / 1Pensiunea Majestic Iași / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Majestic