Pensiunea Bittner

|

Pensiunea Bittner ***

Adresă: Str. Nicolae Teclu Nr.6
  Braşov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 424450

Mobil: +40 746 134344;+40 745 036146

Fax: +40 268 424450

Web: www.pensiuneabittner-brasov.ro

 

Descriere

Amplasată intr-o zona linistita a orasului Brasov, ferita de trafic si aglomeratia urbană, la numai 10 minute de Gara Brasov, şi în imediata apropiere a centrului istoric, acesta vine in intampinarea dorinţelor dumneavoastra de acomodare turistica cu tot confortul de care aveti nevoie pentru a face din sejurul dumneavoastra o adevărată reuşită. In citeva minute se poate ajunge la obiectivele turistice si istorice aflate in Centrul Vechi al orasului : Piata Sfatului cu Biserica Neagra si Muzeul de istorie, Prima Scoala Romaneasca aflata in incinta Bisericii Sf. Nicolae din Piata Prundului, Bastionul Tesatorilor sau Poarta Ecaterinei.

Preţurile includ micul dejun, respectiv toate taxele aferente.

- cameră matrimonială 150 RON/1 noapte/2 persoane

- cameră dublă cu 2 paturi separate 150 RON/ 1 noapte/2 persoane

- cameră single 120 RON/ 1 noapte/1persoană

- apartament 270 RON/ 1 noapte


Pensiunea oferă la cerere paturi suplimentare pentru copii la camerele de 2 persoane.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Bittner