Pensiunea Art Model

|

Pensiunea Art Model ***

Adresă: Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 2, Bl. 15
  Hațeg, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: +40 254 772344

Mobil: +40 746 022447

Fax: +40 254 772344

Web:

 

Descriere

Art Motel este creat special pentru cei care doresc sa ramana cateva zile in orasul nostru. Pozitia centrala a hotelului constitue un avantaj semnificativ pentru ca are in apropiere atat institutii publice cat si unitati de alimentatie publica sau de agrement.
Pensiunea Art Motel va ofera cazare in 8 camere, dintre care 2 camere `single`, 5 camere `duble`, 1 camera pat matrimonial + sofa extensibila, adica `large double`.
Hotelul este decorat cu bun gust si rafinament, incercand sa evidentieze pasiunea pentru arta a proprietarilor, care au dat numele motelului tocmai in aceasta intentie.
Peste tot, in camere si pe culoarele hotelului poate fi admirata o splendida colectie de fotografii vechi ale orasului Hateg. La Receptie exista o expozitie de tablouri, cu vinzare, a unor artisti locali.

Facilităţi

Servicii

TV in living, Internet wireless, Living, Sala de mese, Internet in camera, Frigider in camera, Incalzire centrala, Aer conditionat, Baie in camera, Minibar in camera, Telefon in camera, Camera cu TV.

Împrejurimi

Depresiunea Hategului este intesata de obiective turistice, multe dintre ele foarte cunoscute. La numai 30 de kilometri se afla limita PARCULUI NATIONAL RETEZAT unde societatea noastra a construit o splendida pensiune - Pensiunea IRIS. La 37 de km se afla zona de agrement Rausor cu partie de schi. De la Hateg se poate ajunge foarte repede, numai 18 km pana la Hunedoara, unde se poate vizita celebrul Castel al Corvinilor. De la Hateg la Petrosani sunt 40 km. De la Hateg la Deva sunt 50 km.

Galerie Foto

Pensiunea Art Model HațegPensiunea Art Model Hațeg / 1Pensiunea Art Model Hațeg / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Art Model