Vila Sanda 1, 2

|

Vila Sanda 1, 2 **

Adresă: Str. Vilelor Nr. 5
  Geoagiu-Băi, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: +40 254 249111

Mobil: +40 744 648216

Web:

 

Descriere

Bine ati venit la Geogiu Bai, un loc minunat cu ape mezotermale la 29-30 °C, climat reconfortant, tonic, cu variatii mici de temperatura. Aici va asteapta Vila Sanda.
Cazare: 186 locuri- 126 in Vila (camere duble si triple) si 60 in casute (camere duble), cu baie proprie (apa calda permanent), cablu TV.

Facilităţi

Servicii

Baza de tratament moderna, Bai cu apa termala in bazin si la cada, Hidro-kinetoterapie, Hidro-electroterapie, Termoterapie si fizoterapie, Bai de plante, Impachetari cu parafina, Masaj si sauna, Gimnastica medicala, Izvoare cu apa minerala, Mezotermala pentru cura interna, Stranduri cu apa termala pentru cura profilactica activa, Restaurant, Terasa, Parcare, Bar.

Galerie Foto

Vila Sanda 1, 2 Geoagiu-BăiVila Sanda 1, 2 Geoagiu-Băi / 1Vila Sanda 1, 2 Geoagiu-Băi / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Sanda 1, 2