Nu exista poza

|

Pensiunea Zetevar - Tours ***

Adresă: Str. Desag, Nr. 22/A
  Zetea (subcetate), jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 217203

Mobil: +40 755 061555

Web:

 

Descriere

Pensiunea Zetevar Tours va ofera posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare si odihna sau de distractie, de neuitat.
Situata intr-una dintre cele mai pitoresti zone ale judetului Harghita, in apropierea paraului Desag, la circa 17 kilometri de municipiul Odorheiu Secuiesc este ideala pentru petrecerea aniversarilor sau a concediului, putand fi inchiriata in weekend-uri si pentru conferinte sau diferite protocoale de persoanele care sunt atrase de un mediu discret si linistit si pentru cei care doresc multa odihna, reprezentând, totodata, gazda perfecta pentru diferite cursuri tematice de vara destinate copiilor, dar și pentru programe de teambuilding, care reusesc sa combine invatarea cu relaxarea si distractia participantilor.
Oaspetilor stau la dispozitie 5 case de cca. 90 mp, fiecare cu 2 camere, living si bucatarie.
Capacitatea totala de cazare este de 26 de locuri, in conditii de confort maxim.

Facilităţi

Activităţi

Centrul De Hipis, care apartine pensiunii, oferã turistilor posibilitatea de practicare a calariei, fiind destinat atat celor initiali cat si incepatorilor, copii si adulti. La cererea clientilor se pot organiza: - escapade calare de o zi, cu picnic inclus; - plimbari cu trasura; - garden-party langa focul de tabara; - seara/cina cu specific folcloric, in compania tarafurilor, oferim turistilor ocazia de a lua parte la pregatirea meniului, inclusiv a painii de casa.

Servicii

Inchiriere de masini-biciclete-motoare, masini de teren, Echipament pentru pescuit, Drumetii la pas pe diverse trasee montane, Excursii cu autocarul, a cerere fiind asigurat si un ghid, pentru vizitarea principalelor obiective turistice din zona, Tura Enduro cu ghid.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Zetevar - Tours