Pensiunea Erdelyi Kulcsoshaz

|

Pensiunea Erdelyi Kulcsoshaz ***

Adresă: Com. Zetea
  Sub Cetate, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 212115;+40 366 103380

Mobil: +40 744 615452

Fax: +40 266 212115

Web: www.erdelyikulcsoshaz.ro

 

Descriere

"Casa cu cheie" oferă unica posibilitate, ca linistea Familiei Dumneavoastră să nu fie deranjată de către proprietar, sau de alte grupuri de turisti. Turistii din "Casa cu cheie" pot să-si prepare singuri mâncarea în bucătăria proprie, sau la cerere putem să oferim si demipensiune (10 Euro/persoană).
În casa principală la parter se află camera de zii, (Cu televizor, parabolă cu peste 50 programe) bucătaria (Cu frigider, aragaz, maşină de spălat vase, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, filtru de cafea) si baia (WC, chiuvetă si cadă dus, boiler electric). La etaj sunt două camere şi o baie. (WC, chiuvetă, boiler electric). In prima cameră este un pat dublu, pentru două persoane si un pat simplu pentru o persoană. În cealaltă cameră este un pat pentru două persoane. (In caz de necesitate aici există posibilitatea introducerii unei saltele de rezervă.)
Tot în aceastã curte, la 20 metri de clădirea principală, sunt două căsuţe fiecare cu câte un pat dublu. În cele două căsuţe, putem caza patru persoane. Fiecare căsută dispune de baie proprie. (WC, chiuvetă, cadă dus, boiler electric) In cele trei clădiri ăn total putem caza 9+1 persoane.

Galerie Foto

Pensiunea Erdelyi Kulcsoshaz Sub CetatePensiunea Erdelyi Kulcsoshaz Sub Cetate / 1Pensiunea Erdelyi Kulcsoshaz Sub Cetate / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Erdelyi Kulcsoshaz