Nu exista poza

|

Pensiunea Sziszi **

Adresă: Str. Nagyfiah, nr. 459
  Praid, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 240453

Mobil: +40 740 427333

Web:

 

Descriere

Pensiunea Sziszi se afla pe o strada linistita la doar 800 m de centrul localitatii Praid, cea mai mare comuna din Harghita, considerata poarta judetului si supranumita unicul Tinut al Sarii, iar toti cei care au poposit aici au beneficiat de frumusetea naturii si s-a bucurat de ospitalitatea localnicilor.
Casa principala are 4 camere, bucatarie, sala de mese, baie si separat intr-o casuta din lemn sunt 2 camere cu bucatarie. De asemenea, pensiunea mai dispune de televizor in fiecare camera, terasa, teren de joaca, parcare in curte, filegorie pentru servirea mesei.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Sziszi