Pensiunea Csobogo

|

Pensiunea Csobogo **

Adresă: Str. Principala, nr. 12
  Feliceni, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 247212

Web:

 

Descriere

Casa de vacanta la cheie este o forma de cazare unica in felul lor, care atrage foarte multi turisti. Aceste case nu au personal permanent, deci si pretul este mult mai scazut fata de pensiunile turistice. Propietarul de obicei locuieste in apropierea caselor; de la el trebuie preluate cheile casei si la plecare tot la el trebuie predata.
Case de vacanta la cheie:
Cazarea se afla la 30 de km de la Odorheiu Secuiesc, la poalele muntilor Harghita, la Sicasau. Pentru oaspeti punem la dispozitie 3 case, fiecare cu 2 camere, 1 bucatarie si 1 baie cu dus.
Facilitati cazare: frigider in unitate, sanie trasa de cai, TV in living, ATV, rau in curte, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu, loc amenajat de joaca
Facilitati camere: sobe de teracota

Galerie Foto

Pensiunea Csobogo FeliceniPensiunea Csobogo Feliceni / 1Pensiunea Csobogo Feliceni / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Csobogo