Nu exista poza

|

Pensiunea Vizimalom ***

Adresă: Str Alszeg, nr. 812
  Corund, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 249249

Web:

 

Descriere

Pensiunea Vizimalom se afla in centrul localitatii Corund, in apropierea strazii principale, intr-o strada laterala linistita. In curte este o moara de apa. In gradina sunt 3 piscine cu pastravi.
Casa de oaspeti asteapta vizitatorii cu patru camere moderne (poate fi inchiriata si la cheie). Bucataria dotata sta la dispozitia oaspetilor, puteti cere demipensiune sau pensiune completa. Camera de zi ofera loc pentru diferite programe.
Pensiunea Vizimalom dispune de 5 camere, total 20 locuri, structurate astfel: 3 camere cu un pat matrimonial si un pat etajat, 1 camera cu un pat matrimonial, un pat single si un pat etajat, 1 camera cu trei paturi (se deschide sin camera cu 5 paturi)
In casa sunt 4 puncte sanitare.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Vizimalom