Pensiunea Muskatli

|

Pensiunea Muskatli **

Adresă: Str. 7 Izvoare, nr. 35A
  Borsec, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 337169

Mobil: +40 744 926508

Fax: +40 266 337169

Web:

 

Descriere

Pensiunea "Muscata" este situata in inima statiunii Borsec, langa parcul "Central", pe bulevardul 7 Izvoare, intr-un cadru pitoresc, departe de zgomotul autovehiculelor, intr-un paradis natural prielnic pentru odihna si recreere.
Pensiunea dispune de locuri de cazare si masa pentru 16 persoane in camere de 2-3 paturi si apartamente. Sala de mese pusa la dispozitie turistilor este dotata atat pentru ca turistii sa-si poata pregati singuri masa, cat si pentru servirea grupurilor de catre personalul pensiunii.
Camerele cat si apartamentele sunt dotate cu televizoare color, conectate la cablu TV, incalzire centrala, cat si apa calda permanenta.
Se mai ofera parcare auto, loc pentru gratar, teren de joaca pentru copii.
Locul este ideal pentru a face excursii montane in imprejurimi, a vizita Cheile Bicazului, manastirile din nordul Moldovei si statiunile Sovata, Praid, Lacul Rosu, Tusnad si locurile turistice din zona.

Galerie Foto

Pensiunea Muskatli BorsecPensiunea Muskatli Borsec / 1Pensiunea Muskatli Borsec / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Muskatli