Pensiunea Castania

|

Pensiunea Castania ***

Adresă: Polovragi, 217365 , jud. Gorj, Romania

Mobil: +40 740 275554

Web:

 

Descriere

Situata in pitoreasca zona "Oltenia de sub Munte", Pensiunea Castania a fost inaugurata in iunie 2009.
Va punem la dispozitie, la etaj 9 camere duble cu baie proprie, balcon, Lcd, precum si un apartament compus din dormitor si salon.
La parterul pensiunii puteti servi masa in restaurant sau pe terasa, chiar si iarna, pentru ca avem incalzitoare sau va puteti recreea in salon, privind la televizor sau citind!
Sala de conferinte,situata tot la parer, cu capacitate de cca 30 persoane, permite organizarea de conferinte, intilniri de afaceri si reuniuni de orce tip.
Pensiunea Castania dispune de 2 centrale termice, parcare proprie, curte cu loc de joaca pentru copii, gratar in aer liber, si alte facilitati.

Galerie Foto

Pensiunea Castania PolovragiPensiunea Castania Polovragi / 1Pensiunea Castania Polovragi / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Castania