Pensiunea Tara

|

Pensiunea Tara ***

Adresă: Ranca, Str. Parang nr. 1
  Novaci-Ranca, jud. Gorj, Romania

Telefon: +40 253 227903

Mobil: +40 744 693976;+40 745 543077

Web:

 

Descriere

Pensiunea este ridicata pe versantul drept al drumului , oferindu-va o panoramica deosebita a intregului peisaj montan.
Pentru cazare se pun la dispozitie un numar de 2 apartamente cu doua camere si patru locuri , 5 camere cu patru locuri , 8 camere cu doua locuri de cazare , toate dotate cu televiziune prin cablu , baie proprie cu apa calda si rece non stop .
Spatiul de cazare este marit printr-un numar de 5 camere cu cate doua locuri de cazare in incinta cabanei costruite alaturi de pensiune .
Restaurantul localului va pune la dispozitie o gama culinara traditionala si cu specific zonal , completata de o gama variata de bauturi alcoolice si nealcoolice de la bar . In aer liber se pot servii traditionalele bucate pregatite la gratar si rotisor in unul din cele 3 foisoare aplasat in gradina pensiunii .
Pentru desavarsirea petrecerii vacantei in cel mai placut mod va invitam in excuriile turistice (pe picioare , cu bicicleta sau cu ATV-ul) pe trasee montane deosebite in perioada de vara , iar pentru sezonul alb va invitam pe partia de ski special amenajata .

Galerie Foto

Pensiunea Tara Novaci-RancaPensiunea Tara Novaci-Ranca / 1Pensiunea Tara Novaci-Ranca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Tara