Pensiunea Alex&Maria

|

Pensiunea Alex&Maria ***

Adresă: Langa Primaria Crasna
  Cărpiniş-Crasna, jud. Gorj, Romania

Telefon: +40 253 218443;+40 253 474247

Mobil: +40 726 220651;+40 730 710458

Fax: +40 253 474247

Web: www.alexsimaria.ro

 

Descriere

Pensiunea Alex si Maria este situata langa Primaria comunei Crasna (gorj) la aproximativ 10 km de Baile Sacelu si 25 km de statiunea montana Ranca. Amplasamentul obiectivului se incadreaza intr-o zona montana de mare interes turistic avand numeroase puncte de atractie.
Ne-am propus sa furnizam turistilor ce ne trec pragul un inalt grad de confort si ospitalitate prin conditiile si dotarile oferite de Pensiunea Alex si Maria.
Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, masa de ping-pong, TV in living, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, piscina, teren de sport, terasa, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, restaurant, sala de conferinte
Facilitati camere: frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Galerie Foto

Pensiunea Alex&Maria Cărpiniş-CrasnaPensiunea Alex&Maria Cărpiniş-Crasna / 1Pensiunea Alex&Maria Cărpiniş-Crasna / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Alex&Maria