Cabana La Casa Verde

|

Cabana La Casa Verde ***

Adresă: Sat Comisani
  Comişani, jud. Dâmbovita, Romania

Telefon: +40 245 263357

Fax: +40 245 263357

Web:

 

Descriere

Motelul Casa Verde se afla in intravilanul comunei Comisani judetul Dambovita, la 10 km de Targoviste si este accesibil de pe DJ 711, la intersectia cu Primaria Comisani. Pentru acces se poate opta pe varianta Bucuresti-Targoviste prin Baleni, sau pe varianta Bucuresti-Targoviste prin Racari.
Casa Verde dispune de doua lacuri cu o suprafata medie de 22 ha, pentru pescuit si agrement.
In mijlocul unuia dintre cele doua lacuri este situata o insula pe care se afla amplasat motelul Casa Verde, casificat de Ministerul Turismului cu trei flori, acesta dispunand de 10 camere dotate la standarde europene si un restaurant cu 65 locuri.

Galerie Foto

Cabana La Casa Verde ComişaniCabana La Casa Verde Comişani / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Cabana La Casa Verde