Pensiunea Raza De Soare Napsugar

|

Pensiunea Raza De Soare Napsugar **

Adresă: Nr. 386
  Tg.secuiesc-lunga, jud. Covasna, Romania

Telefon: +40 267 364484

Mobil: +40 741 465253;+40 749 462069

Fax: +40 267 364484

Web:

 

Descriere

Pensiunea Napsugar este situata intr-o zona calma, pitoreasca si dispune de 50 locuri de cazare in 15 camere. Toate camere sunt dotate cu TV cablu, baie proprie, telefon, fax, Internet, camera DVD - 24 h/zi.
Pensiunea mai dispune de Bucatarie cu dotari, bar de zi, radina cu gratar si teren de joaca pentru copii, terenuri de sport (minifotball, basket, volei), parcare spatioasa în curtea interioara

Galerie Foto

Pensiunea Raza De Soare Napsugar Tg.secuiesc-lungaPensiunea Raza De Soare Napsugar Tg.secuiesc-lunga / 1Pensiunea Raza De Soare Napsugar Tg.secuiesc-lunga / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Raza De Soare Napsugar