Pensiunea Margareta

|

Pensiunea Margareta **

Adresă: Nr. 277
  Ghelinţa, jud. Covasna, Romania

Telefon: +40 267 345011

Web:

 

Descriere

Pensiunea aflata la periferia orasului Odorheiu Secuiesc - este îmbratisată de Vârful Réz si Târnava Mare. Intr-un mediu liniștit, familial, micuța pensiune oferă cazare pentru 12 persoane în camere cu câte 2-3 paturi. Dușurile și grupurile sanitare separate servesc igienei personale a clienților. Oaspetii reînprospatati după un drum lung și obositor, îsi pot potoli foamea într-o sufragerie separată. După dorintele clienților, putem servi micul dejun sau demipensiune.
Grupurile mai mari pot participa la prepararea gulașului în ceaun și a cozonacilor secuiești. Atmosfera poate fi încinsă și de acordurile muzicale a unui acordeon. Clienții se pot distra într-o camera de zi încăpătoare. Serviciile noastre sunt puse atât la dispozitia grupurilor, cât și celor care vin neînsoțiți. Grupurile de turiști mai mari de 40 de persoane sunt cazate la familii ospitaliere din localitate.
Pensiunea dispune de 5 camere cu 2 respectiv 3 paturi, oferind locuri de cazare pentru 12 de persoane.

Galerie Foto

Pensiunea Margareta GhelinţaPensiunea Margareta Ghelinţa / 1Pensiunea Margareta Ghelinţa / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Margareta