Vila Afrodita,Atena,Hera,Irene,Artemis

|

Vila Afrodita,Atena,Hera,Irene,Artemis ****

Adresă: Complex Vile Olimp
  Olimp, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 742012;+40 241 742012

Fax: +40 241 742012;+40 241 742012

Web:

 

Descriere

Complexul de vile la cheie din statiunea Olimp este format din vilele : Afrodita, Hera,Atena,Irene,Artemis,clasificate la categoria 4 stele .
Complexul este o locatie noua, data in functiune in iulie 2007, foarte moderna, amplasata in statiunea Olimp, foarte aproape de plaja (50 m), intre hotelurile Belvedere si Muntenia.
Cele 5 vile sunt construite cu parter si etaj beneficiază de o linie arhitecturală modernă, de grădină, loc de joacă pentru copii, loc pentru grătar în aer liber, parcare.
Fiecare vilă dispune la etaj de :
- 3 dormitoare cu pat matrimonial şi baie proprie cu cabină duş/cadă, iar la parter de un living foarte generos şi bucătărie complet utilată (vesela completa).
Toate camerele sunt dotate cu TV-cablu, Internet şi aer condiţionat, iar sufrageriile cu canapele şi fotolii asigurându-se un grad de confort deosebit, fiind adecvate şi pentru grupurile care doresc să sărbătorească diverse evenimente împreună.
Complexul dispune de centrală termică proprie, care asigura permanent apa caldă, iar în sezonul rece si încălzire, fiind posibilă astfel utilizarea lor tot timpul anului.
Accesul la gratar si parcarea sunt incluse in pretul camerei.
De mentionat faptul ca vila este situata indeajuns de aproape de zona de baruri si cluburi a localitatii (3-5 min. de mers pe jos), insa destul de indepartata de aceasta astfel incat ofera si liniste.

Galerie Foto

Vila Afrodita,Atena,Hera,Irene,Artemis OlimpVila Afrodita,Atena,Hera,Irene,Artemis Olimp / 1Vila Afrodita,Atena,Hera,Irene,Artemis Olimp / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Afrodita,Atena,Hera,Irene,Artemis