Pensiunea Nufarul

|

Pensiunea Nufarul ***

Adresă: Str. Trup Mamaia Nord - Navodari
  Năvodari, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 21 3180483

Mobil: +40 745 150995

Fax: +40 21 3180483

Contact: Ileana Anton

Web:

 

Descriere

Pensiunea Nufărul Mamaia Nord, aflată la doar 200 m de plajă, oferă clientilor săi 12 camere confortabile, fiecare dotată cu 2 paturi, baie proprie, frigider, aer conditionat si televizor.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet prin cablu, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, terasa, gratar/barbeque, sala de mese.

Facilitati camere: frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV.

01.09-30.09.2011:
Camera dubla matrimoniala: 40 lei / zi, atat in timpul saptaanii, cat si in weekend.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Nufarul